HTML Map
Οι Έλληνες χρήστες των Social Media ( Στα μάτια του Diablo) - Diablo Madafucka
Οι Έλληνες χρήστες των Social Media ( Στα μάτια του Diablo)

Σε αυτό το κείμενο θα κάνω αναφορά σε μερικές ομάδες Ελλήνων χρηστών στα social media του Internet. Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και να επικεντρωθώ στην θετική τους πλευρά. ΟΚ, πλάκα κάνω, δεν πουλάει το θετικό οπότε θα είναι πιο Pathetic. Αρχίζουμε λοιπόν:

Κάγκουρες
Ο κάγκουρας λοιπόν είναι άτομο που περνάει την ώρα του διαβάζοντας ο,τι μαλακία κυκλοφορεί για τουμπανιασμένα αμάξια, γυμναστική (είναι και body builder πανάθεμα τους), εξαιρούνται οι χοντροί. Αγαπημένη τους συνήθεια στο internet να ποστάρουν φωτογραφίες στο facebook από τις εκθέσεις που έβγαλαν μαζί με δυο καριόλες για να την μπουν στο μάτι του ξάδελφο από την Καρδίτσα. Όλη αυτή η καγκουριά πηγάζει βέβαια από ένα και μοναδικό πράγμα, την μικρή ψωλή τους.

 
Έχουν και ύμνο!!  

Ποζέρια
Τα ποζέρια αρέσκονται να επιδεικνύουν και να μεγαλοποιούν τα πράγματα είτε για να δειχτούν είτε να μειώσουν κάποιον. Τους συναντάς στο facebook και σε διάφορα chat να περιαυτολογούν και να λένε τι γαμάτη ζωή έχουν, πόσα λεφτά έχουν, πόσες γκόμενες γαμάνε. Τείνουν ναι έχουν επιθετική στάση προς τους άλλους, να κριτικάρουν και τους ειρωνευτούν η τους μειώνουν με σκοπό να είναι οι ίδιοι το επίκεντρο και ο έξυπνοι της «παρέας». Συνήθως είναι απλά άτομα που τα έχουν βρει έτοιμα από τον μπαμπά και με κόμπλεξ προς τον ηλεκτρολόγο που του είχε πηδήξει την πρώην του.

Υ.Γ. Υπάρχουν και περιπτώσεις ποζεροκαγκουριάς ( και κερατάς και μικροψώλης)

Wannabe Famous
Είναι άτομο που έχουν έχει λογαριασμό σε όλα τα social media του internet. Πιο συχνή τοποθεσία που τος συναντάς είναι το facebook και twiter και έχει 15 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους και 3 προφίλ, ενώ σκέφτεται να κάνει και τέταρτο. Η μέρα του περνάει μπροστά από τον Η/Υ ψάχνοντας κάποια έξυπνη ατάκα που θα βρει στο διαδίκτυο για να μαζέψει όσα περισσότερα Like μπορεί από την λίστα φίλων του. Η μοναδική μέρα που βγαίνει από το σπίτι του είναι το Σάββατο για να πάει στο γνωστό Club της πόλης του και να φωτογραφηθεί με τον dj ώστε να κάνει μια επίδειξη των γνωριμιών του. Στην πραγματικότητα είναι απλά ένα άτομο που έχει μπερδέψει τον virtual κόσμο με τον αληθινό.

Fake Profiles
Fake προφίλ συναντάμε όλοι μας καθημερινά όπου και να μπούμε. Η πιο συνήθης απορία όλων είναι ο σκοπός ύπαρξης ενός fake προφίλ. Κύριος λοιπόν δημιουργούν ψεύτικο λογαριασμό οι gay και τα τραβέλια (οι λεσβίες χαίρουν θαυμασμού από τον μαλάκα Έλληνα) για να μπορέσουν να πλησιάσουν και να φλερτάρουν κάποιον πιο εύκολα. Επίσεις φτιάχνουν και τα βουβαλάκια,και των δύο φύλων, επειδή έχουν πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και πιστεύουν πως έτσι θα καταφέρουν να βρουν γκόμενο-α. Άλλο target ατόμων είναι αυτοί που ζηλεύουν τον σύντροφο τους και θέλουν απλά να τον κατασκοπεύσουν η να τον τσεκάρουν. Δεν διατρέχει κάνεις λοιπόν κίνδυνο από κάποιον με fake προφίλ εκτός αν κανονίσεις τζιελεξά φίλε μου να πηδήξεις την Μαρία Χατζή και έρθει η Αναΐς με το παλαμάρι
image

Οι ντίβες (a.ka. καριόλες)
Ένα είδος πολύ διαφημισμένο στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και έχει προκαλέσει ένα σάλο ανάμεσα σε αυτούς που τις κράζουν (τους αγαπώ) και τους μουνόδουλος που παίρνουν το μέρος τους. Κύρια χαρακτηριστικά τις καριόλας είναι το πολλά υποσχόμενο ύφος που έχει όταν συνομιλεί μαζί σου η σε κάποιο ποστ ώστε να σε κάνει να ασχοληθείς μαζί της και να της επιβεβαιώσεις την κλονισμένη θηλυκότητα της. Θα την αναγνωρίσεις από τις duck face φωτογραφίες της ή από αυτές που κάνει ακροβατικά πάνω από την ξεχασμένη κουράδα στην χέστρα ή την φωτογραφία με μαγιό που έβγαλε Δεκέμβρη μήνα με φόντο την γιαγιά της να βλέπει τον Αυτιά. Η καριόλα έχει αρκετά στοιχεία ποζεριάς και οργασμός στο μουνί της έρχεται μόνο όταν ξεπεράσει τα 50 Like η φωτογραφία προφίλ. 

Το Κομματόσκυλο
Η πολιτική του ιδεολογία δεν έχει καμία σημασία γιατί η συμπεριφορά είναι ΠΑΝΤΑ ίδια. Θα σου ζαλίσει τα αρχίδια με post και μηνύματα για την παράταξη του. Η προπαγάνδα είναι στο αίμα του και θα σου πουλήσει το ίδιο παραμύθι που έχει φάει και έχει φανατιστεί μαζί του. Είναι τόσο εθισμένος που και την πιο καύλα γυναίκα να έχει μπροστά του θα της στείλει αντί για τραπεζικό του λογαριασμό (μόνο έτσι μπορείς να γαμήσεις ρε μπιφτέκια πλέον) την προκήρυξη που έγραφε. Είναι τόσο κολλημένος που πουλάει πνεύμα αυτογνωσίας.
Συμβουλή : Καλύτερα να αποφεύγετε το πρήξιμο, αλλά σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε εγκαίρως απλά συμφωνήστε και μην του πάτε κόντρα. Είναι ικανός να φτάσει στην εποχή των δεινοσαύρων για να βρει επιχειρήματα να σας πείσει ο,τι πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα του.


Ο Νορμάλ Χρήστης
Είναι Νορμάλ.


Τα Troll
Τα Troll έχουν ως σκοπό απλά να σου κάνουν την ζωή σου εκείνη την στιγμή δυσκολότερη και θα προσπαθήσουν να σε αναγκάσουν να αγοράσεις καινούριο πληκτρολόγιο, οθόνη η και PC. Αν δεν κατάλαβες γιατί θα τα αγοράσεις είναι απλό, θα τα έχεις σπάσει από τα νευρά σου.

-Diablo 

5 notes
Posted on Monday, 10 December
Tagged as: + diablo diablotext facebook fake profile famous google kagkoures media pozeria social troll tumblr twitter arthra
Next Post Previous Post
  1. diablomadafucka posted this
Theme Urban v3 by Max Davis